Uw online boekhouder

Ik ben uw online boekhouder

De administratie is een tijdrovend onderdeel van een onderneming en om hier tijd in te besparen is een boekhouder al snel een goede keuze. Met de middelen en mogelijkheden van vandaag de dag bent u niet langer gebonden aan vaste bezoekjes aan uw accountant, want tegenwoordig bestaat de online boekhouder.

Bij mijn administratiekantoor in Alphen aan den Rijn bent u op het juiste adres voor de online boekhouder. Met efficiënte software kunnen we veel processen automatiseren, versoepelen en overzichtelijker maken. Het vroegere ‘langsgaan bij de boekhouder’ om de laatste facturen af te geven is vandaag de dag niet langer aan de orde. Dit kan allemaal digitaal en gaat veel sneller.

Online boekhouder

Een softwarepakket op maat

Wat hiervoor nodig is, is een efficiënt softwaresysteem en dat bied ik u aan. U kunt al uw stukken naar mij toezenden en op basis daarvan kan ik uw administratie bijwerken. De online boekhouder geeft u bovendien zicht op de laatste stand van zaken, want met een inlog heeft u gelijk overzicht op uw gehele administratie. Die kunt u op kantoor via uw pc of tablet raadplegen, maar ook onderweg op uw smartphone.

Zo heeft u altijd de boekhouding bij de hand en veranderingen zet u in een mum van tijd door. Voor deze online boekhouder kunt u bij mij, Schalkwijk Administratie, een licentie afnemen en ik maak het dan van A tot Z in orde. Dit wil zeggen dat ik het softwarepakket inricht naargelang de noodzakelijkheden die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Dit maakt het voor u gemakkelijk om te gebruiken.

Persoonlijk contact

Als boekhouder in Alphen aan den Rijn doe ik met de online boekhouder vrijwel alles digitaal, maar daarmee is persoonlijk contact absoluut niet uitgesloten. Afhankelijk van de onderneming, de vraagstukken en de diensten die nodig zijn, kan het voorkomen dat we natuurlijk face-to-face moeten overleggen. Ook dan richt ik mij op digitale middelen, want met een videocall komen we net zo ver. We bespreken dan op afstand alle zaken die relevant zijn en dat op het moment dat het u uitkomt.

Dit terwijl ik ondertussen altijd uw administratie zal bijwerken, onderhouden en eventuele aanvullende diensten lever. In alles is de korte conclusie dat u een hoop tijd bespaart. Maar door de digitale mogelijkheden gaat ook mijn werk vlotter en dat scheelt u aanzienlijk in de kosten. Er is dus geen enkele reden om niet naar de online boekhouder over te stappen. Hiervoor kunt u bij mij terecht.

Online boekhouder

Meer weten over wat ik voor u persoonlijk kan betekenen? Stuur mij een bericht of neem telefonisch contact op. Ik denk graag met u mee over een administratieve oplossing op maat en geef u persoonlijk advies. In Schalkwijk Administratie treft u een efficiënte, praktische en doelgerichte boekhouder!