Boekhouding

Met een boekhouder je financiële administratie op orde

Een boekhouder zorgt ervoor dat jij als zelfstandige je financiële administratie op orde hebt. Want als ondernemer wil je achterstanden en onnodige kosten zo veel mogelijk voorkomen. Met een goede financiële administratie weet je hoe je bedrijf ervoor staat en waar je eventueel moet bijsturen.

Regel je administratie goed en focus op je eigen werk

Een geoliede financiële administratie, wat zou je dat graag willen. Want als ondernemer weet je wel dat je boekhouding tiptop moet zijn. En dat je daarmee tijd en geld kunt besparen. Omdat je op tijd aan je fiscale verplichtingen voldoet. En omdat je niet te veel belasting betaalt. Maar de praktijk is weerbarstig, want je hebt als ondernemer zo veel meer te doen dan facturen en betaalde rekeningen in te boeken.

Een goede boekhouder legt daarvoor de basis. Hij zorgt ervoor dat jij alle tijd hebt voor je eigenlijke werk als ondernemer. Omdat je overzicht hebt over je boekhouding hebt en bijvoorbeeld onderbouwde beslissingen kunt nemen. Wat jou weer tijd en kopzorgen scheelt. Dankzij een goede boekhouder kun je doen wat je het liefste doet: je eigen vak uitoefenen.

Kies een ervaren boekhouder die betrokken is bij je bedrijf

Ik zorg voor een heldere financiële administratie. Je hebt een overzichtelijke en up-to-date boekhouding nodig, zodat je inzicht hebt in bijvoorbeeld je kosten, winst en groeimogelijkheden.

Ik werk alleen voor kleinschalige ondernemingen, omdat ik betrokken wil zijn bij mijn klanten. Ik houd van korte lijnen en ontmoet graag de mens achter de ondernemer.

Dit doe ik voor je

Je kunt je financiële administratie met een gerust hart aan mij overlaten. Ik verwerk je facturen en rekeningen, zodat je gemakkelijk en snel je belastingaangiftes kunt regelen. Of ik leer je hoe je zelf alle boekingen goed verwerkt, zodat ik alleen nog maar de jaarrekening voor je hoef te maken. Het is maar net hoeveel tijd je met een administratiekantoor wilt winnen.

Voor complexere belastingzaken werk ik samen met Barbara Rijskamp van Helder in Belastingen. Zij is een echte vakvrouw, die betrokken is met haar klanten.

Peter en Barbara in werkoverleg

Een goede boekhouder verdien je terug

Wat kost een goede boekhouder? Die vraag is niet gemakkelijk te beantwoorden. Het antwoord hangt af van de grootte van je bedrijf en de precieze werkzaamheden die je wilt uitbesteden.

In elk geval verdient een goede boekhouder zichzelf altijd terug. Reken maar uit hoeveel uren de boekhouding jou kost, met de kans dat je niet alle financiële en fiscale mogelijkheden benut. Bovendien zie je met een overzichtelijke financiële administratie heel goed waar je nog kunt besparen of waar je juist meer kunt verdienen.

Kennismaken?

Bel (06) 24 69 71 78 om een afspraak te maken. Of mail naar: peter@schalkwijkadministratie.nl.